Skin Renewal myytiin hetkessä loppuun kaikista Pohjoismaista – nyt sitä taas saa, klikkaa ja hanki omasi!

Kun ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät ihoa alkaa toivo talven loppumisesta herätä.
Toppatakin vaihtuminen nahkatakkiin, aurinkolasit käsilaukussa ja värikäs kimppu tulppaaneita kotona ovat varmoja kevään merkkejä.

Talven jäljiltä myös iho voi olla kuiva, kiristävä ja eloton, onhan se joutunut pitkän talven aikana kohtaamaan niin kireät pakkaset, kuin hyytävät viimatkin.

Swiss Clinic on korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita valmistava yritys, joka on tuonut markkinoille tehokkaan kotihoidon, jonka nimeen muun muassa useat kauneusasiantuntijat ja bloggarit vannovat.

Myös lääkärit ylistävät Swiss Clinicin ”Skin Renewal”-nimistä kotihoitoa. Kyseessä on Skin Roller ja Skin Rejunevating Serumin yhteishoito, jota voi käyttää useimpien iho-ongelmien hoitoon. Tuloksia on nähty muun muassa arpien hoidossa, ihojuonteiden silotuksessa sekä ihon epäpuhtauksien, kuten mustapäiden hoidossa. Se palauttaa myös ihon luonnollisen hehkun ja tasapainottaa ihoa, jolloin hieman harmaasta ja pintakuivasta ihosta tulee kuultava ja kaunis.

Suositussa tv-ohjelmassa The Doctors Show'ssa lääkärit valitsivatkin Skin Rollerin yhdeksi tämän hetken kuumimmista kauneustrendeistä, jolla saat paremman ihon jo muutamassa viikossa. Ohjelmassa lääkäri testasi Skin Rolleria – ja se teki häneen suuren vaikutuksen.

Skin Renewal myytiin hetkessä loppuun kaikista Pohjoismaista – nyt sitä taas saa, klikkaa ja hanki omasi!

Hoidon teho perustuu mikroneulauksen ja uudistavan seerumin yhteistehoon. Ensin iho rullataan Skin Roller- ihorullalla. Ihorullan tekemät pienet mikrokanavat saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin, joka edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Se sisältää useita vaikuttavia aineita, jotka syvähoitavat ihoa jopa 300% tehokkaammin hoidon ensimmäisessä vaiheessa syntyneiden mikrokanavien ansiosta. Seerumi tukee ihon omaa paranemisprosessia, jolloin syntyy uusia terveitä ihosoluja.

Hoito on ollut niin suosittu, että se on ollut monesta maasta loppuunmyyty, mutta nyt varastot on täydennetty uusilla Skin Renewal tuotteilla. Swiss Clinic kehittää vain korkealaatuisia ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka on kliinisesti testattu.

Lue tästä lisää näyttelijä Sara Parikan, bloggaaja Natalia Oonan ja kosmetologi Marna Haugenin, kokemuksia Skin Renewal hoidosta.

Näin teet Skin Renewal hoidon:

1.Puhdista käsiteltävä ihoalue.

2. Kuljeta Skin Rolleria edestakaisin liikkein eri suuntiin muutaman minuutin ajan. Pyöritä rullaa ainakin neljään suuntaan: pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinoittain molempiin suuntiin. Älä unohda puhdistaa ihorullaa Sanitizing Sprayllä hoidon jälkeen.

3. Hiero heti käsittelyn jälkeen ihoon Rejuvenating Serum -seerumia, jotta sen vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

4. Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen, kunnes pääset haluamaasi tulokseen.

Tästä pääset testaamaan Skin Renewal hoitoa –klikkaa!