Skin Renewal myytiin hetkessä loppuun kaikista Pohjoismaista – nyt sitä taas saa, klikkaa ja hanki omasi!

- Erityisesti leuan ja poskien alueeni ovat olleet pahimmat, eikä aknen jättämiä jälkiä ole saanut peitettyä edes meikillä. Vaikka olenkin vuosien saatossa hyväksynyt iho-ongelmani, on se valitettavasti jättänyt jälkiä itsetuntooni, Anette kertoo.

Tämän vuoksi Anette olikin todella iloinen, kun Swiss Cliniciltä tarjottiin hänelle mahdollisuutta kokeilla Skin Renewal ihonhoitoa.

Hoito tehoaa kahdella tavalla. Sen ensimmäinen vaihe on Skin Roller –mikroneulahoito ja toisessa vaiheessa iholle levitetään ihoa uudistava ja paranemisprosessia nopeuttava seerumi.

Mitä mikroneulaus sitten käytännössä on? Ihorullaa kuljetetaan pitkin kasvoja eri suuntiin, jolloin se luo ihoon tuhansia pieniä mikrokanavia, joiden ansiosta ihon kyky imeä itseensä hoitavia aineita paranee jopa 300 prosenttisesti.

Rullailu jo itsessään käynnistää ihon luonnollisen paranemisprosessin, mutta seerumi nopeuttaa prosessia ja auttaa ihon uudistumisessa. Käyttämällä Skin Rolleria ongelma-alueisiin, esimerkiksi ryppyihin, arpiin tai pigmenttiläiskiin, voit täsmähoitaa ongelmia ja päästä niistä eroon.

Hoito on todella helppoa ja nopeaa ja se kannattaa tehdä illalla, koska ihosolut uusiutuvat tehokkaammin yön aikana.

- Olen nyt viikon ajan kokeillut hoitoa ja minulla ei ole hoidosta yksinkertaisesti mitään pahaa sanottavaa, sanoo Anette.

- Itse rullailu ei satu laisinkaan – ennemminkin se tuntuu rentouttavalta nipistelyltä. Rullailu ja seerumi jättävät ihanan tunteen kasvoille - puhumattakaan näistä tuloksista! Edelleen on havaittavissa punaisuutta ja arpia, mutta jäljet ovat haalentuneet ja iho tuntuu jo nyt paljon tasaisemmalta, Anette sanoo.

Haluatko kokeilla tätä tehokasta kotihoitoa? Klikkaa!