Skin Renewal nyt edullisemmin koodilla "Toukokuu10" – klikkaa!

Anja on jo pitkään kärsinyt aknearvista ja muutenkin epäpuhtaasta ihosta, johon hän ei ole oikein löytänyt sopivaa hoitokeinoa. Anjan löydettyä kotona tehtävä Skin Renewal-mikroneulahoito, suosittelee hän nykyään tuotetta niin ystävilleen, kuin sukulaisillekin.

Jo kuukauden hoitokuurin jälkeen Anjan ihossa on nähtävissä selkeitä muutoksia. Ohimolla olevat arvet ja näpyt ovat haalenneet ja osa on hävinnyt kokonaan. Selvää kieltä tehokkaista tuloksista puhuvat naisen ottamat ennen- ja jälkeen kuvat.

Skin Renewal on lääkärien ja kosmetologienkin ylistämä kotona tehtävä ihonhoito. Sen teho perustuu ihorullan ja uudistavan seerumin yhteistehoon. Ihorullan tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia pienten mikroneulasten avulla. Muutaman minuutin käytön aikana ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia, jota kautta ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa korjaavaa Rejuvenating seerumia. Tuloksena on tasainen, kiinteä ja puhtaan kuulas iho.

– Aloin nähdä eron jo neljän viikon kuluttua. Kuudennen viikon tulos oli niin selvä, että jopa minun 7-vuotias tytär mainitsi, että ihoni näyttää tasaisemmalta, kuin ennen Anja sanoo.

Anja sanoo, että tulosten lisäksi yksi suurimmista eduista on hoidon helppous. Skin Renewal hoidon voi helposti suorittaa kotona ja se vie aikaa vain pari minuuttia.

– Ihorulla on hyvin helppokäyttöinen ja päivittäinen rullaus kestää enintään muutaman minuutin. Hoito on todellakin hintansa arvoinen! Se on paljon halvempaa, tehokkaampaa ja vähemmän aikaa vievää kuin eri kauneusklinikoilla juokseminen, hän sanoo.

Skin Renewal myytiin hetkessä loppuun kaikista Pohjoismaista – nyt sitä taas saa, klikkaa ja hanki omasi!

Koodilla "Toukokuu10" saat alennuksen ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.