Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!

Huippumalli Sonja Davidsen Skin Renewal -kauneusinnovaatiosta:
– Ihoni on paljon entistä raikkaampi, ja ihohuokoseni ovat pienentyneet huomattavasti. Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, koska vastaavat tuotteet ovat mielestäni usein huijausta, mutta yllätyin myönteisesti.

Davidsen ei ole ainoa, joka on ällistynyt hoidon tehosta.
– Tämä on todellakin paras löydettävissä oleva hoitokeino, jos haluat päästä eroon finneistä, arvista ja ihottumasta, sanoo norjalainen tähtibloggaaja Anna Rasmussen.

Ruotsalainen meikkitaiteilija ja bloggaaja Erica Arebo on samaa mieltä:
– Se on uskomaton tuote, joka tuottaa nopeita tuloksia. Vain muutaman viikon jälkeen ihosta tuli erittäin pehmeä, ja punoitus katosi nenäni ympäriltä. Myöhemmin huomasin, että myös rypyt otsassani olivat pienentyneet, hän kertoo.

Myös Tanskan Miss United Continent 2016 Silvija Vukovic käyttää Skin Renewalia ja toteaa:
– Suosittelen todella tätä tuotetta, koska olen itse huomannut sen tehon. On hienoa, että Skin Renewal voi sekä vähentää arpia ja ryppyjä että auttaa ongelmaihosta kärsiviä nuoria.

Näin hoito toimii:

Skin Renewal tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa kehon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenintuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serum -seerumia, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin tehostuu vanhat ihosolut korvaavien uusien ihosolujen tuotanto. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet pystyvät imeytymään syvälle ihoon.


Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!