Täältä voit klikata itsellesi Skin Renewalin alennettuun hintaan!

Skin Roller on täydellinen apuväline ihon hoitamiseen ja uudistamiseen. Jo muutaman minuutin käytön jälkeen ihoon imeytyy mikrokanavien ansiosta jopa 300 prosenttia enemmän seerumia tai geeliä. Bloggaaja Sirpa Pöyhönen, 57 kertoo alla kokemuksiaan Skin Rollerin ja sen yhteydessä käytettävän Skin Renewal seerumin tuloksista, joita hän huomasi parin viikon käytön jälkeen.

Miten pitkään olet käyttänyt Skin Renewalia?
- Olen käyttänyt tuotetta parin viikon ajan.

Miten pian huomasit tuloksia?
- Huomasin ihoni kiinteytyneen jo muutaman päivän käytön jälkeen. Levitin Skin Renewalia heti Skin Roller ihorullan käytön jälkeen.

Millaisia tuloksia huomasit saaneesi?
- Huomasin ihoni värin tasoittuneen ja ihostani tuli muutenkin paljon pehmeämpi. Ihollani on ennestään paljon arpia ja maksaläiskiä. Minulla oli vuosia sitten oma kauneushoitola ja ala kiinnostaa minua edelleen. Mielestäni säännöllinen ihonhoito pitää ihon pehmeänä ja nuorekkaana.

Millaisia tuloksia odotit Skin Renewalilta? Oliko tulos parempi mitä odotit?
- Minulla ei oikeastaan ollut minkäänlaisia odotuksia tuotteen suhteen. Olin kyllä kuullut siitä aikaisemmin, mutta en koskaan kokeillut. Perustin mielipiteeni täysin ammatilliseen näkemykseeni.

Oliko tuotteissa mitään yllättävää?
- Levittäessä tuotetta en tuntenut ollenkaan rasvaisuuden tunnetta, sen koostumus oli hyvin kevyt. Huomasin kasvojeni ihon, kuten myös dekolteen ja kaulan alueen ihon kiinteytyneen. Uskon neulojen parantavaan voimaan, koska tiedän ihon uusiutumismekanismin.

Suosittelisitko Skin Renewalia? Kenelle ja miksi?
- Olen suositellut Skin Renewalia tyttärelleni, jolla on aknearpia. Suosittelisin tuotetta myös ystävilleni ja sukulaisille, joilla on iho-ongelmia ja kirjoitin tuotteista myös blogiini "Ajantasalla Sirpa".

Mikä on mielestäsi parasta tuotteessa?
Olen kuullut muilta naisilta, että ihoni on paljon kiinteämpi - ja tottahan se on! Ihollani näkyvien positiivisten vaikutusten lisäksi ihorulla ja Skin Renewal seerumi ovat molemmat todella helppokäyttöisiä. Tuotteen käytön kannalta on myös hyvin tärkeää muistaa desinfioida iho kunnolla ennen käyttöä sekä ehdottomasti desinfioida myös ihorulla käytön jälkeen. Tulen ehdottomasti käyttämään tuotetta jatkossakin!

Haluatko sinä kesäksi kauniin ja tasaisen ihon? Koodilla "Toukokuu10" saat alennuksen ostamastasi tuotteesta, kun arvo ylittää 50 euroa.

Tuhannet naiset ovat löytäneet avun iho-ongelmiinsa Skin Renewalin avulla – klikkaa ja kokeile itse!