Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa!

Kauneusalan yritys Swiss Clinic on kehittänyt hoidon, jonka avulla voit vähentää mustapäitä, aknea ja arpia kotonasi, ilman kalliita hoitolakäyntejä. Hoidon nimi on Skin Renewal ja sen tuloksia on odotettavissa jo 48 tunnin kuluttua.

- Minulla on ollut aina melko tasainen iho lukuunottamatta jotain satunnaisia finnejä. Reilu vuosi sitten kaikki kuitenkin muuttui, kun poistatin hormonikierukkani. Ihoni räjähti käsiin, kun olin ensimmäistä kertaa vuosiin ilman mitään hormoneja. Ihoni tuli useasta paikasta täyteen pientä näppylää, jotka kehittyivät finneiksi. Minulle jää lisäksi todella helposti arpia, joten jos jonkun näpyn satuinkin saamaan pois, se muistutti olemassaolostaan kuitenkin päivittäin pienen arven muodossa, Emilia kertoo.

- Skin Renewalin myötä ihoni on kuitenkin muuttunut ihan hirveästi!

Emilian käyttämä hoito koostuu kahdesta tuotteesta: Skin Roller -ihorullasta, jonka mikroneulat rikkovat kevyesti ihon pinnan ja Rejuvenating Serumista, joka levitetään iholle heti Skin Rollerin käytön jälkeen ja joka tehostaa uusien ihosolujen syntymistä sekä ihon omaa kollageenintuotantoa. Yhdessä ne nuorentavat ihoa ja sopivat hyvin käytettäviksi esimerkiksi aknen, arpien ja mustapäiden vähentämiseen.

- Huomasin, etten saanut enää finnejä ja näpyt eivät enää ärsyyntyneet tai punoittaneet. Seuraavaksi aloin ihmettelemään nenää ja poskiani, jotka ovat aiemmin olleet täynnä mustapäitä. Kun kuorin ihon suihkussa, kasvot ovat sen päivän sileät, mutta seuraavana päivänä mustapäät ovat taas pinnassa. Nyt kuitenkin yhtäkkiä ihoni alkoi tuntua ihan sileältä. En ole voinut yli vuoteen laittaa mitään peitevoidetta nenään tai poskiin koska ihon tuntuma on niin rakeinen, että voide tarttui mustapäihin ja näytti kamalalta. En pysty vieläkään tajuamaan, kuinka pehmeä ihoni oikeasti on!

Hän jatkaa:
Olen todella tyytyväinen ihoni kuntoon nyt. Sen lisäksi, että kaikki näppylät ovat kuolemassa sukupuuttoon ja iho on todella pehmeä, on ihoni myös sisältäpäin paljon paremman tuntuinen. Suosittelen Skin Renewalia ihan ehdottomasti jokaiselle, joka painii oman ihonsa kanssa.

Skin Renewal myytiin hetkessä loppuun Pohjoismaissa – klikkaa ja testaa hoitoa, ennen kuin se taas loppuu!

Koodilla "Huhtikuu10" saat nyt 10% ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.