Tästä pääset tilaamaan tuhansien naisten suosikkituotteen!

– En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt mitään tämän tyylistä ihonhoitotuotetta kotona, joten on mahtavaa, että löysin tämän! Aikaisemmin olen käynyt hoitamassa ihoani kosmetologeilla, mutta nyt voin tehdä tehokkaan hoidon myös kotona, Em sanoo.

Emin kokeilema kotihoito on nimeltään Skin Renewal, joka perustuu kahteen eri vaiheeseen. Ensin iho rullataan Skin Roller- ihorullalla. Ihorullan tekemät pienet mikrokanavat saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin, joka edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Se sisältää useita vaikuttavia aineita, jotka syvähoitavat ihoa jopa 300% tehokkaammin hoidon ensimmäisessä vaiheessa syntyneiden mikrokanavien ansiosta. Seerumi tukee ihon omaa paranemisprosessia, jolloin syntyy uusia terveitä ihosoluja.

– Etsin pitkään ihonhoitotuotetta, joka tekisi ihostani kuulaan ja hehkuvan ja jonka tulokset kestäisivät mahdollisimman pitkään. Skin Renewal tekee nämä kaikki, Em iloitsee.

– Hoito on myös todella helppo toteuttaa. Pidän ihorullaa ja seerumia kylpyhuoneessa ja voin hoitaa ihoani helposti koska vaan minulle sopii, hän jatkaa.

Hoito on ollut niin suosittu, että se on ollut monesta maasta loppuunmyyty, mutta nyt varastot on täydennetty uusilla Skin Renewal tuotteilla. Swiss Clinic kehittää vain korkealaatuisia ja ainutlaatuisia tuotteita, jotka on kliinisesti testattu.

Tästä pääset tilaamaan tuhansien naisten suosikkituotteen!