Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai pigmenttiläiskien kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Arvet ja pigmenttiläiskät ovat yleisiä, mutta tästäkin huolimatta tehokasta apukeinoa on vaikea löytää. Esimerkiksi monet nuoret naiset kärsivät aknen jättämistä arvista, kun taas vanhemmilla naisilla saattaa kasvoilla näkyä ihon epätasaisuuksia ja pigmenttiläiskiä.

Useimmat meistä turvautuvat peittämään ongelma-alueet meikillä, mutta etenkin auringon ensisäteiden koskettaessa ihoa, tekisi mieli käyttää niin vähän meikkiä, kuin mahdollista. Arpia ja ihon epätasaisuuksia hoidetaan usein kauneusklinikoilla, mutta säännöllistä hoitoa vaativa ongelmaiho verottaa nopeasti lompakkoa ja kiireisen on myös vaikea löytää aikaa jatkuville kosmetologikäynneille.

Mitä, jos voisit hoitaa arvet ja pigmenttiläiskät kuntoon kotikonstein ja vastaanottaa kesän tasaisella ja terveellä iholla? Ja mikä parasta, ilman meikkiä!

Swiss Clinic on korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita valmistava yritys, joka on tuonut markkinoille tehokkaan Skin Renewal kotihoidon, jonka nimeen muun muassa useat kauneusasiantuntijat ja bloggarit vannovat.

Kotona tehtävän hoidon voi tehdä viidessä minuutissa ja juuri silloin, kun sinulle itselle parhaiten sopii. Sen hinta on myös huomattavasti edullisempi, kuin kosmetologikäynnit.

Monet käyttäjät ovat yllättyneet tämän kaksivaiheisen kotihoidon tehosta ja ovat nähneet merkittäviä muutoksia ihossaan jo muutaman viikon käytön jälkeen.

Hoidon teho perustuu mikroneulauksen ja uudistavan seerumin yhteistehoon. Ensin iho rullataan Skin Roller- ihorullalla, jonka tekemät pienet mikrokanavat saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin. Tämä edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa ja lähtee parantamaan vahingoittunutta ihoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Se sisältää useita vaikuttavia aineita, jotka syvähoitavat ihoa jopa 300% tehokkaammin hoidon ensimmäisessä vaiheessa syntyneiden mikrokanavien ansiosta. Seerumi tukee ihon omaa paranemisprosessia, jolloin syntyy uusia terveitä ihosoluja.

– Rullailu ja seerumi jättävät ihanan tunteen kasvoille - puhumattakaan näistä tuloksista! Edelleen on havaittavissa punaisuutta ja arpia, mutta jäljet ovat haalentuneet ja iho tuntuu jo nyt paljon tasaisemmalta, hoitoa aknearpiin kokeillut Anette sanoo.

Hoito on ollut niin suosittu, että se on ollut monesta maasta loppuunmyyty, mutta nyt varastot on täydennetty uusilla Skin Renewal tuotteilla.

Lue täältä lisää tyytyväisiä käyttökokemuksia pigmenttiläiskien ja aknearpien hoidosta.


Näin teet Skin Renewal hoidon:

1.Puhdista käsiteltävä ihoalue.

2. Kuljeta Skin Rolleria edestakaisin liikkein eri suuntiin muutaman minuutin ajan. Pyöritä rullaa ainakin neljään suuntaan: pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinoittain molempiin suuntiin. Älä unohda puhdistaa ihorullaa Sanitizing Sprayllä hoidon jälkeen.

3. Hiero heti käsittelyn jälkeen ihoon Rejuvenating Serum -seerumia, jotta sen vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

4. Toista käsittely päivittäin 5–7 päivän ajan ja anna sitten ihon levätä yhtä pitkään. Aloita sen jälkeen hoito uudelleen, kunnes pääset haluamaasi tulokseen.

Tästä pääset testaamaan Skin Renewal hoitoa –klikkaa!