Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Kathrine Sørlandin käyttämä kotihoito on nimeltään Skin Renewal. Hän on kokeillut sitä kahden kuukauden ajan ja on todella tyytyväinen. Fantastiset tulokset näkyivät jo kuukauden käytön jälkeen.

– Ihoni tuntuu entistä puhtaammalta, nuoremmalta, sileämmältä ja etenkin raikkaammalta, Kathrine Sørland sanoo.

Hoito on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa kehon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenintuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serum, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin tehostuu vanhat ihosolut korvaavien uusien ihosolujen tuotanto. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

– Otin ennen aivan liikaa aurinkoa, joten olen saanut taistella pigmenttiläiskien kanssa. Korkea aurinkosuojakerroin kasvoilla ja ihorullan käyttö ovat saaneet pigmenttiläiskät vähenemään. Tuntuu kuin ylimmäinen vaurioitunut ihokerros vähitellen poistuisi ja ihon pinnasta tulisi paljon sileämpi. Siksi meikkaamisesta on tullut paljon helpompaa aloitettuani Skin Rollerin käytön.

Oletko tyytyväinen tuloksiin?
– Odotukseni olivat suuret, koska olin kuullut tuotteesta paljon hyvää. Lisäksi käytetty ”teknologia” tuntuu luotettavalta – kyse ei ole mistään ihmepilleristä, joka antaa hetkessä sileän ja kauniin ihon. Tuloksetkin olivat todella hyviä! Ja ne vain paranevat sitä mukaa kun jatkan tuotteiden käyttöä.

Kathrine Sørland jatkaa:
– Tämä on ehdottomasti hyvä investointi. Olen aina käynyt ihonhoidoissa, ja viimeisen kahden vuoden ajan minua on hoitanut ihotautilääkäri. Teen paljon töitä ja olen usein matkoilla, joten en voi käydä ihonhoidossa niin usein kuin haluaisin. Skin Roller onkin fantastinen tuote, jonka ansiosta minulla on ”kauneussalonki” laukussani!

Kathrine kertoo, että Skin Renewal -hoito on helppo tehdä ja kestää vain viisi minuuttia.

– Suosittelen Skin Renewal, koska siitä on minulle apua. Tunnen, miten ihoni tekee töitä jokaisen hoidon jälkeen, ja tulokset ovat sitä parempia, mitä kauemmin tuotteita käytän.

– Parasta hoidossa on, että tunnen jälkeenpäin ihon tekevän töitä. Aivan itsestään! Seuraavana päivänä iho myös tuntuu uskomattoman pehmeältä ja ihanalta, Kathrine Sørland päättää.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.