Haluatko sinäkin valkoisemmat hampaat markkinoiden parhaalla valkaisutuotteella? Täältä löydät Swiss Whiteningin!

Hymyn sanotaan olevan naisen paras asuste, mutta mitä jos oma hymy ei kuitenkaan miellytä? Kahvin tai punaviinin kellastamat hampaat saavat olon tuntumaan epävarmalta, jolloin valloittava hymy piilotetaan vienon virnistyksen taakse.

Myös GO4itVol2 blogin Minttu huomasi hampaidensa kellastuneen runsaan kahvin juonnin seurauksena ja päätti, että asialle täytyy tehdä jotain.

– Täytyy myöntää, että ensimmäinen valkaisukerta jännitti, mutta olin kuullut niin paljon hyvää Swiss Clinicin hampaidenvalkaisutuotteesta, että päätin kokeilla sitä, sanoo Minttu.

Swiss Clinicin hampaidenvalkaisu on turvallinen ja hellävarainen, minkä vuoksi jokainen voi tehdä sen hyvin mielin kotoa käsin. Tuotteen käyttö on kivutonta ja sen tulokset säilyvät jopa 1-2 vuotta!

– Pari vuotta sitten kävin laservalkaisemassa hampaani ja se oli niin tuskallinen kokemus, että en kyllä ikinä halua kokea moista uudelleen. Silloin ikeneni olivat niin kipeät toista viikkoa valkaisun jälkeen, että tuskin sain hampaani pestyä, Minttu jatkaa.

Kun Minttu sitten kokeili Swiss Whiteningiä, yllättyi hän pelkästään positiivisesti tuotteen hellävaraisuudesta.

– En olisi ikinä uskonut, miten helposti ja nopeasti Swiss Clinicin hampaidenvalkaisuaineella saa oikeasti selkeästi näkyviä tuloksia. Tuote on vaivaton käyttää, eikä aiheuta vihlomista tai ikenien kipeytymistä, kuten monet muut vastaavat menetelmät, hän sanoo.

Myös Shape Up-lehden arvostelussa kehutaan tuotteen turvallisuutta:
”Parasta on, että itse valkaisuaine valkaisee tehokkaasti ilman kirveleviä ikeniä tai vihlontaa ja muita ikäviä sivuvaikutuksia", arvostelussa sanotaan.

Klikkaa ja tilaa tästä itsellesi Swiss Whitening nyt alennettuun hintaan koodilla: TOUKOKUU10