Haluatko testata tätä uutta innovaatiota, joka tutkitusti auttaa vähentämään hiustenlähtöä? Klikkaa!

Korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita valmistava  Swiss Clinic on nyt tuonut markkinoille tuotteen, joka on kliinisesti testattu ja tutkitusti tehoaa hiustenlähtöön. Yritys tavoittelee korkeinta laatua kaikissa tuotteissaan ja takuuna tuotteiden tehokkuudesta toimii 100% tyytyväiset asiakkaat.

Hair Renewal seerumi sisältää aineita, jotka auttavat vahingoittuneita hiussoluja käyttäytymään terveen hiussolun tavoin, joka edesauttaa terveiden ja vahvojen hiusten kasvua. Muista samankaltaisista tuotteista poiketen, Hair Renewal seerumi vaikuttaa myös silloin, kun hius on lepotilassa.

Hiukset eivät kasva jatkuvasti, vaan kasvukierto jakautuu kolmeen eri vaiheeseen ja terve hius käy läpi kaikki nämä kasvuvaihetta:

1. Anageeni vaihe, jossa hiukset kasvavat
2. Katageenivaihe, jossa hiukset alkavat irtoamaan karvatupesta
3. Telogeenivaihe, jossa hiukset ovat lepotilassa

Tuotteen testijaksoon osallistujat huomasivat hiustenlähdön vähentyneen peräti 40 prosenttia kammatessa ja harjatessa hiuksiaan. Hiuksista tuli myös paksummat jo vajaan kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Seerumin salaisuus piilee puna-apilaa ja vihreäpapua sisältävässä yhdistelmässä, joka on nimeltä Akosky Azuki. Käytettyään Akosky Azukia sisältävää Hair Renewal seerumia osallistujille tehtiin niin sanottu tukistustesti, jossa hiuksia vedetään nopealla liikkeellä päänahasta.

Kun otetaan pieni tukko hiuksia peukalon ja etusormen väliin ja tukistetaan lievästi, irtoaa kerrallaa 0–3 hiusta. Jos hiuksia irtoaa viisi tai enemmän tarkoittaa sen hiustenlähtöä. Tuloksista huomattiin, että kaksi kuukautta seerumia käyttäneiltä irtosi vähemmän hiuksia, kuin ennen seerumin käytön aloittamista.

Myös hiuksia pestessä hiuksia irtosi nyt vähemmän, kuin ennen Hair Renewal seerumin käytön aloittamista.

Swiss Clinic tarjoaa uutuustuotteensa nyt alennettuun hintaan koodilla "Toukokuu10", kun tilaus ylittää yli 50 euroa.

Haluatko testata tätä uutta innovaatiota, joka tutkitusti auttaa vähentämään hiustenlähtöä? Klikkaa!

Näin Hair Renewal toimii:

• Hair Renewal Serum ei herätä kuolleita karvatuppeja. Emme usko, että se on mahdollista.

• Hiustenkasvuyhdiste vaikuttaa solujen toimintaan, jotta niiden käyttäytyminen karvatupessa olisi normaalia. Lepotilassa olevat karvatupet voivat siirtyä kasvuvaiheeseen ja alkaa kasvaa jälleen.

• Hair Renewal Serum sisältää ravintoaineita hiusten juurille, jotka vaikuttavat hiusten kasvuun positiivisesti.

• Merkittävää lisäys hiusten tiheydessä 85 päivässä sekä 40% vähemmän hiustenlähtöä pesun ja harjauksen aikana.