Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Skin Renewal -kauneusinnovaatio on kehitetty erityisesti tekemään ihosta kaunis luonnollisin menetelmin. Se ei pelkästään häivytä arpia ja ryppyjä, vaan tekee ihosta myös kimmoisamman ja pehmeämmän. Hyvä apuväline ongelma-alueiden käsittelyyn sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja rahaa niiden peittelyyn.

– Tämä on todellakin paras löydettävissä oleva hoitokeino, jos haluat päästä eroon finneistä, arvista ja ihottumasta, sanoo tähtibloggaaja ja pienten lasten äiti Anna Rasmussen, joka itsekin käyttää Skin Rolleria.

Annalla oli pitkään ongelmia huonon ihonsa kanssa, mutta kokeiltuaan Skin Renewal tavallisten ihonhoitorutiiniensa sijasta hän yllättyi nopeista tuloksista.

– Nyt voin lähteä ulos ilman meikkiä ja tuntea näyttäväni yhtä hyvältä kuin meikattuna. Minulle ei vielä ole tullut ryppyjä, mutta olen varma, että tämä tuote auttaa niihinkin, Anna Rasmussen sanoo.

Myös meikkitaiteilija Erica Arebo yhtyy Annan sanoihin:
– Se on uskomaton tuote, joka tuottaa tuloksia nopeasti. Vain muutaman viikon jälkeen ihosta tuli erittäin pehmeä, ja punoitus katosi nenäni ympäriltä. Myöhemmin huomasin, että myös rypyt otsassani olivat pienentyneet, Erica kertoo.

Hoito on kahden kauneudenhoitotuotetoimittaja Swiss Clinicin tuotteen yhdistelmä. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulahoito. Ihorullan tekemät pienet mikrokanavat saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin, joka edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa.  

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Mikrokanavien ansiosta seerumin vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti ihoon syvähoitaen sitä ja tukien sen omaa paranemisprosessia. Näin syntyy uusia upeita ihosoluja. 

– Nähtyäni ensimmäiset tulokset olin erittäin tyytyväinen tuotteeseen, ja voin todella suositella sitä muillekin, Anna Rasmussen toteaa lopuksi.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Koodilla "Toukokuu10" saat alennuksen kassalla, kun ostokset ylittävät 50 euroa.