Natalia kirjoittaa huippusuosittua omaa nimeään kantavaa blogia ja paljastaa nyt muillekin, mikä on hänen salaisuutensa iho-ongelmien hoitoon. Natalia on jo vuosia kärsinyt pintakuivasta ihosta ja suurista ihohuokosista. Pintakuiva iho vaivaa etenkin talvella ja tällöin esimerkiksi meikin levitys on hankalaa.

Natalia sai testiin Skin Renewal ihonhoitotuotteita ja hän kertookin tuotteiden mullistaneen täysin hänen ihonhoitonsa. Jo viikon käytön jälkeen Natalia huomasi ihonsa olevan kiinteämpi, kuulaampi ja kaikin puolin terveemmän näköinen. Hän on myös päässyt kokonaan eroon kiristävästä tunteesta ihollaan.

Haluatko kokeilla tätä tehokasta kotihoitoa? Klikkaa tästä ja löydät Skin Renewalin!

Skin Renewal hoito koostuu kahdesta vaiheesta, josta ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa ihon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenituotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin uusien ihosolujen tuotanto tehostuu. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon jopa 300 prosenttia tehokkaammin, kuin ilman mikroneulakäsittelyä.

-Olen huomannut todella hyviä tuloksia vain viikon käytön jälkeen ja toivon, että pääsisin jo jatkamaan hoitoa tauon jälkeen, Natalia iloitsee.

Haluatko kokeilla tätä tehokasta kotihoitoa? Klikkaa!

Alla olevalla videolla Natalia näyttää tarkemmin, kuinka hoito toteutetaan: