Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? Useat naiset ovat saaneet merkittäviä tuloksia aikaan Skin Renewalin avulla - klikkaa ja kokeile!

Kukaan meistä tuskin haluaa peittää kasvojaan, mutta välillä on päiviä, jolloin tuntuu, että tekisi mieli vetää pipoa syvemmälle ja vuorautua kaulaliinan taakse. Erilaiset iho-ongelmat ovat arkipäivää monelle naiselle ja voivat pahimmillaan kestää jopa vuosia.

20-vuotias Taru on yksi monesta naisesta, jotka ovat vuosia kamppailleet aknen kanssa. 6 vuotta kestänyt akne on jättänyt arpia Tarun kasvoille ja vaikka akne onkin nykyään rauhoittunut vuosien takaisesta, tulee naisen kasvoille ajoittain pieniä näppyjä ja iho joutuu tästäkin syystä koetukselle.

Kun Swiss Cliniciltä sitten otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta kokeilla palkintoja voittanutta Skin Renewal kotihoitoa aknearpien häivyttämiseksi, oli sanomattakin selvää, että nainen oli enemmän, kuin innoissaan!

Ski Renewal on kehitetty erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja aknearpien lisäksi sillä voi hoitaa myös ihon epätasaisuutta, kuten pigmenttiläiskiä. Monet ovat löytäneet avun myös ihon epäpuhtauksien, kuten mustapäiden hoitoon ja huomanneet Skin Renewal-hoidon paitsi parantaneen ihon kuntoa myös heleyttäneen elotonta ja harmaata ihoa.

Taru kokeili hoitoa viikon ajan, jonka jälkeen hän piti suositellun viikon tauon. Tämän jälkeen hän aloitti hoidon alusta. Kahden viikon hoitojakson jälkeen Taru huomasi ihonsa olevan sileämpi sekä pienempien ja haaleampien aknerapien hälvenneen entisestään. Vaikka suuriin ja punaisiin arpiin ei hänen mielestään tullut kovin suurta eroa vielä kahden viikon jälkeen, uskoo hän pidemmän käyttöajan vaikuttavan positiivisesti myös suurempiin aknearpiin.

– Aknearpeni ovat aika pahoja, enkä usko, että monien vuosien takaiset arvet katoavat heti kahdessa viikossa, vaan niiden hoitamiseen tarvitaan pidempi hoitojakso, Taru sanoo.

Vaikka ennen ja jälkeen kuvien julkinen näyttäminen blogissaan jännittikin naista, toteaa hän lopuksi viisaasti, ettei huono iho tee hänestä yhtään huonompaa ihmistä. Tarun mielestä kenenkään ei tule antaa huonon ihon hallita elämää, etenkin kun hoitokeinoja iho-ongelmien kuriin saamiseksi on keksitty.

Monet naiset ovat löytäneet avun Skin Renewalista ja tämä myyntihitti on paitsi ollut ehdolla monessa eri gaalassa, on se myös voittanut Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 -gaalassa vuoden innovaatiopalkinnon.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? Useat naiset ovat saaneet merkittäviä tuloksia aikaan Skin Renewalin avulla - klikkaa ja kokeile!

Swiss Clinic tarjoaa myyntihittinsä nyt alennettuun hintaan koodilla "Toukokuu10", kun tilaus ylittää yli 50 euroa.