Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Mikä on tärkeintä ottaa arjessa huomioon saadakseen heleän ja kauniin ihon?
– Salaisuudessa on kolme osaa: uni, ravinto ja liikunta. Tämä voi kuulostaa kliseiseltä, mutta totuus on, että sisäinen vointi näkyy ulospäin. Ulkopuoleen voi kuitenkin vaikuttaa hankkimalla kaappiinsa hyvän puhdistustuotteen, kasvovoiteen ja kosteusnaamion, sanoo Swiss Clinicin laillistettu kosmetologi Kerstin Hellner.

Hän suosittelee myös investointia Skin Roller -ihorullaan ja uudistavaan Rejuvenating seerumiin. Skin Renewaliksi nimetyn hoidon avulla voi hoitaa ongelmaihoa, ryppyjä, arpia ja pigmenttiläiskiä tehokkaasti kotioloissa. Rullailu jo itsessään käynnistää ihon luonnollisen paranemisprosessin, mutta seerumi nopeuttaa prosessia ja auttaa ihon uudistumisessa. Käyttämällä Skin Rolleria ongelma-alueisiin, esimerkiksi ryppyihin, arpiin tai pigmenttiläiskiin, voit täsmähoitaa ongelmia ja päästä niistä eroon.

– Hoito kiihdyttää kollageenintuotantoa ja uudistaa ihoa sisältäpäin. Lisäksi Skin Roller -käsittely tekee ihosta vastaanottavaisemman hoidoille ja hoidon jälkeen ihoon imeytyykin jopa 300 prosenttia enemmän ongelmakohtia hoitavaa seerumia.

Suositussa amerikkalaisessa tv-ohjelmassa The Doctors Show'ssa myös lääkärit valitsivat Skin Rollerin yhdeksi tämän hetken kuumimmista kauneustrendeistä, jolla saat paremman ihon jo muutamassa viikossa. Ohjelmassa lääkäri testasi Skin Rolleria ja se teki häneen suuren vaikutuksen.

– Mikrokokoiset neulat stimuloivat ja pehmentävät ihoa. Ylin iho arpineen ja ryppyineen poistuu ja uusi hieno iho pääsee esiin, lääkäri sanoo.

Tuhannet naiset ovat ottaneet Skin Rollerin osaksi ihonhoitorutineejaan ja hoito myytiinkin hetkessä loppuu kaikista Pohjoismaista. Nyt varastot on taas täydennetty ja Skin Renewal hoitoa on taas saatavilla.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Kerstin kertoo, miten voit päästä nopeasti ja tehokkaasti eroon iho-ongelmista käyttämällä Skin Rolleria osana ihonhoitoa.

Iho-opas:
Mitä iho tarvitsee, jos haluan häivyttää...

1. Ikääntymisen merkkejä?
– Kosteutta, kosteutta ja vielä kerran kosteutta. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen Skin Rollerin ja Rejuvenating Serumia yhdistämistä. Ihorulla tehoaa erityisen hyvin ikääntymisen juuri merkkeihin, koska se käynnistää ihon kollageenin- ja elastiinintuotannon ja tekee samalla ihosta entistä vastaanottavaisemman hoitotuotteille.

2. Aknea?
– Akne voi johtua monista eri tekijöistä, ja se on usein todella ikävä vaiva. Tärkeää on puhdistaa iho aina huolellisesti ja välttää käyttämästä ihohuokosia tukkivia tuotteita. Suosittelen Swiss Clinicin Rejuvenating Serumia, joka auttaa korjaamaan ihon suojakerrosta tukkimatta ihohuokosia.

3. Arpia?
– Arpia on perinteisesti vaikea hoitaa, mutta Skin Roller on erinomainen väline tähänkin tarkoitukseen. Ihorulla nopeuttaa solujen uudistumista ja lisää ihon kollageenintuotantoa, joten se vaikuttaa myös hieman syvempiin arpiin, neulan pituudesta riippuen.

4. Pigmenttiläiskiä?
– C-vitamiinista on suurta hyötyä ihoa vaalentavan vaikutuksensa ansiosta. Epätasaisen ihonvärin tasoittamisessa ja ennaltaehkäisyssä tärkeintä on aurinkosuojakertoimen käyttö.

Tästä pääset testaamaan Skin Renewal hoitoa.