Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? Vanessa sai tällä merkittäviä tuloksia aikaan - kokeile nyt Skin Renewal hoitoa!

Swiss Clinic on lanseeranut aivan uudenlaisen kotihoidon, jolla tuhannet naiset ympäri maailmaa ovat saaneet näkyviä tuloksia ihonhoidossaan vain muutaman viikon käytön jälkeen. Kyseessä on Skin Roller ja Skin Rejunevating Serumin yhteishoito, jota voi käyttää useimpien iho-ongelmien hoitoon. Tuloksia on nähty muun muassa arpien hoidossa, ihojuonteiden silotuksessa sekä ihon epäpuhtauksien, kuten mustapäiden hoidossa.

-Reagoin usein stressiin kehon kautta ja tämä näyttäytyy kasvoillani epäpuhtauksina ja punoituksena. Stressaantuneena pahennan tilannetta puristelemalla epäpuhtauksia ja epäpuhtauksiksi kuvittelemiani pisamia. Ihon puristelu oli jättänyt kasvojeni iholle punoitusta ja pientä arpeutumaa, josta halusin päästä eroon, kertoo Vanessa.

-En ennen Swiss Clinicin ihorullaa ollut kuullut laitteesta, jolla pystyisi kotikonstein saamaan muutosta aikaan ihossa olevaan arpeutumaan. Ihorullan tehokkuus yllätti minut täysin! Jo parin päivän käytön jälkeen ihossani ollut punoitus lähti hälvenemään ja kuukauden käytön jälkeen näin arpeutumien lähteneen korjautumaan. Uskon, että voin laitteen pidempiaikaisella käytöllä saada merkittäviä tuloksia aikaan kasvojeni ihon kunnossa, Vanessa jatkaa.

Ihorullan teho perustuu siihen, että se tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia kirurginteräksestä valmistettujen pienten mikroneulasten avulla. Muutaman minuutin käytön aikana ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia, jota kautta ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa korjaavaa seerumia tai geeliä.

-Oli mukava huomata, että laitteen käyttö on neuloista huolimatta kivutonta, Vanessa kertoo.

Hän jatkaa:
-Olen todella tyytyväinen Swiss Clinicin tuotteiden kanssa saamiini tuloksiin. Suosittelisin laitetta erityisesti henkilöille, joilla on kasvoissa pientä arpeutumaa esimerkiksi aknen jäljiltä. Vaikka itseluottamuksen sanotaan kumpuavan ensisijaisesti sisältäpäin, koen että kasvojen terve ja hehkuva iho on lisännyt itseluottamustani.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? Vanessa sai tällä merkittäviä tuloksia aikaan - kokeile nyt Skin Renewal hoitoa!