Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Tuotteen nimi on Skin Renewal, ja se on saanut inspiraationsa käsittelystä, jota on aiemmin tehty vain klinikoilla. Kauneusyritys Swiss Clinic on soveltanut menetelmää niin, että se onnistuu nyt myös kotona.

– Aiemmin minulla oli pieniä aknearpia poskilla, mutta hoito on pienentänyt niitä huomattavasti. Huomaan myös, että iho on saanut enemmän hehkua ja että siitä tulee sitä tasaisempi, mitä enemmän käytän tuotetta. Huomasin eron jo kolmen päivän kuluttua, Silvija Vukovic kertoo.

Skin Renewal inspiraationa on ollut käsittely, jota on aiemmin tehty vain klinikoilla. Kauneusyritys Swiss Clinic on soveltanut menetelmää niin, että nyt se voidaan suorittaa myös kotona.

Hoito on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa kehon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenintuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin tehostuu vanhat ihosolut korvaavien uusien ihosolujen tuotanto. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

– Suosittelen todella tätä tuotetta, koska olen itse huomannut sen tehon. On hienoa, että Skin Renewal voi sekä vähentää arpia ja ryppyjä että auttaa nuoria ihmisiä iho-ongelmien kanssa.

Miltä hoito tuntuu?
– Se nipistelee vähän ja kasvoni punoittavat rullan käytön jälkeen – ihon aktivoitumisen oikein tuntee! Suosittelen tekemään hoidon illalla ennen nukkumaanmenoa. Se kestää vain viisi minuuttia päivässä.

Aiotko jatkaa hoitoa?
– Kyllä, ehdottomasti.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.