Skin Renewal auttaa useimpiin iho-ongelmiin. Sano lopullisesti hyvästit iho-ongelmillesi, tilaa hoitopaketti nyt!

- Kymmenen vuoden aknen jäljet näkyvät ihollani ja ihoni on sen takia hyvin kuoppainen etenkin poskista. Pitkäaikaisena haaveenani onkin aina ollut saada tasainen iho. Ihokonsultit ovat suositelleet minulle jo pitkään mikroneulausta, mutta kosmetologien kovien hintojen vuoksi tämä on jäänyt tekemättä, kertoo bloggari Noora, joka kokeili Swiss Clinicin hoitoa aknearpiinsa.

Tuhannet naiset ympäri maailmaa ovat löytäneet tämän tehokkaan kotihoidon ja vannovat nyt Skin Renewal-hoidon nimeen. Ihorullan teho perustuu siihen, että se tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia pienten mikroneulasten avulla. Muutaman minuutin käytön aikana ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia, jota kautta ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa korjaavaa seerumia tai geeliä. Tuloksena on tasainen, kiinteä ja puhtaan kuulas iho.

- Poskien rullaus ei sattunut ollenkaan, otsassa tunsin vähän kipua, mutta se ei ole kovin voimakasta ja siihen turtuu nopeasti, kertoo Noora.

Noora huomasi merkittäviä tuloksia jo viikon käytön jälkeen. Poskissa olevat aknearvista johtuvat kuopat olivat lähteneet selkeästi tasoittumaan.

- Olen todella tyytyväinen tähänastisiin tuloksiin, enkä malta odottaa, mitä muutoksia iholleni tapahtuu, kun jatkan ihorullan käyttöä. Monesti on vaikeaa tietää aknetuotteiden vaikutusta, jos testaajalla on hyväkuntoinen iho jo ennestään ja hän mainostaa tuotetta hyvänä. Minä halusin kuvata aitoja kuvia ja näyttää, missä kunnossa ihoni oikeasti on monen vuoden aknen jälkeen ja miten Skin Renewal vaikutti ihoni kuntoon, Noora sanoo.

Skin Renewal auttaa useimpiin iho-ongelmiin. Sano lopullisesti hyvästit iho-ongelmillesi, tilaa hoitopaketti nyt!

Koodilla "Toukokuu10" saat nyt 10% ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.