14 päivän Swiss Diet kuuri nyt vain 45 euroa, kun käytät koodia ”Toukokuu10”. Tilaa tästä!

– Olen todella yllättynyt Swiss Dietin tehosta. Olen kokeillut monia menetelmiä päästäkseni eroon makeanhimosta, pysyäkseni kylläisenä ja pudottaakseni painoa. Mikään ei ole ollut yhtä helppoa kuin tämä, Annette Wahlgren kertoo.

Annette kokeili geeliä neljän viikon ajan ja huomasi esimerkiksi sokerinhimonsa hävinneen kokonaan. Geelin avulla pystyy helposti hallitsemaan nälkää, sillä Swiss Diet sitoo nestettä, turpoaa vatsassa ja antaa luonnollisen kylläisyyden tunteen.

– Hämmästyksekseni huomasin, että makeanhimoni hävisi jo toisen pussillisen jälkeen. Se oli aivan mahtavaa, en tahtonut uskoa sitä todeksi. Koska olen sokeririippuvainen, Swiss Diet sopii minulle täydellisesti, hän jatkaa.

Naisen tavoitteena oli nimenomaan sokerinhimosta pääseminen, mutta samalla hän huomasi myös pudottaneensa muutaman kilon, kun herkkujen napostelu loppui. Lisäksi annoskoot ovat automaattisesti pienentyneet, koska hän tulee nopeammin kylläiseksi.

Päivittäinen annos Swiss Dietiä sisältää kolme annospussia ja sitä on saatavilla joko 14 tai 28 päivän pakkauksissa. Geeliä suositellaan nautittavaksi kolme kertaa päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

– Swiss Dietiä on helppo käyttää ja helppo pitää mukana. Pussit voi hyvin ottaa mukaan töihin ja niiden nauttiminen on kätevää. Swiss Diet maistuu ikään kuin hillotiivisteeltä, jossa on pieniä jyviä, ei siis ollenkaan epämiellyttävältä.

Tämän lisäksi Swiss Clinicillä on myös tulostakuu, joka takaa, että mikäli et ole saavuttanut minkäänlaisia tuloksia kokonaisen hoitojakson jälkeen, saat rahasi takaisin.

Kesäkuntoon 2017? Swiss Diet on tällä hetkellä tarjouksessa ja koodilla "Toukokuu10" saat vielä lisäalennuksen, kun tilaat yli 50 euron edestä. Klikkaa!