Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Iän myötä ihon kollageenituotanto vähenee ja iho menettää hehkunsa. Pelastus on nyt saatavana – Skin Renewal.

Skin Renewal on kahden tuotteen yhdistelmä kauneudenhoitotuotetoimittaja Swiss Cliniciltä. Ensimmäisessä vaiheessa käytetään Skin Roller -ihorullaa. Se on kauneudenhoitoväline, jossa on 540 japanilaisesta kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa. Kun näitä ohuita neuloja kuljetetaan iholla, sen pintaan muodostuu mikrokanavia. Jo muutaman minuutin käsittelyssä kanavia syntyy noin 300 000. Ne saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin, joka edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating -seerumia. Mikrokanavien ansiosta seerumin vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaasti ihoon syvähoitaen sitä ja tukien sen omaa paranemisprosessia. Näin syntyy uusia upeita ihosoluja.

Tunnetussa amerikkalaisessa ”Lääkärit”-TV-ohjelmassa lääkäri testasi Skin Rolleria – ja se teki vaikutuksen.
– Mikrokokoiset neulat stimuloivat ja pehmentävät ihoa. Ylin iho arpineen ja ryppyineen poistuu ja uusi hieno iho pääsee esiin, lääkäri sanoo.

– Olemme jo pitkään halunneet tarjota tämän tuotteen Yhdysvalloissa saatujen hyvien tulosten vuoksi, Swiss Clinicin Therese Boudaliér sanoo.

Napsauta alla olevaa linkkiä ja sano lopullisesti hyvästit iho-ongelmillesi.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien, näppyjen tai kuivan ihon kanssa? Klikkaa ja testaa Skin Renewal hoitoa.

Koodilla "Toukokuu10" saat alennuksen, kun oston arvo on yli 50 euroa.