Tästä saat kehutun Anti Cellulite-hoitopaketin!

Sveitsissä on kehitetty tuote, joka tutkitusti tehoaa raskausarpiin ja vaurioituneisiin ihohuokosiin. Anti Cellulite-hoito perustuu palkintoja voittaneeseen Skin Renewal-hoitoon, josta on nopeasti tullut monen bloggaajan ja kauneudenhoitoammattilaisen suosikkituote. Toisin kuin Skin Renewal, on Anti Cellulite-hoito tarkoitettu nimenomaan vartalolle, vähentämään raskausarpia ja edistämään vaurioituneen ihon parantumista.

Yksi tuotteen puolestapuhujista on espanjalainen meikkiartisti ja suosittua YouTube vlogia pitävä Nona Spínola, joka kertoo käyttäneensä, vaikka mitä rasvoja ja hoitoja raskausarpiinsa saamatta niihin toimivaa apua.

– Kahden raskauden jälkeen minulla on raskausarpia, joista en ole päässyt eroon vaikka olenkin kokeillut erilaisia rasvoja, hän sanoo.

– Olen nyt käyttänyt Anti Cellulite hoitoa reilun kuukauden ajan ja olen huomannut, että raskausarpeni todellakin ovat vähentyneet ja hälventyneet – katsokaa vaikka kuvasta! Toki joitain merkkejä arvista vielä näkyy, mutta ero vanhaan on silminnähtävä. Olen varma, että kun jatkan tuotteen käyttöä, pääsen eroon kaikista arvista, Nona sanoo.

Anti Cellulite on kolmen tuotteen yhdistelmä, jossa Body – Skin Roller ihorullalla tehdään ensin pieniä mikrokanavia ihoon ja hoito viimeistellään ihoa uudistavalla Rejuvenating Serumilla. Mikrorullahoito saa ihon luulemaan, että se on vaurioitunut ja käynnistää ihon oman paranemisprosessin ja kollageenin tuotannon.

Mikrokanavien ansiosta ihoon imeytyy jopa 300 kertaa enemmän aktiivisia ainesosia Rejuvenating Serumista, joka on hoidon toinen vaihe. Aktiiviset ainesosat imeytyvät syvälle ihoon edistäen uuden terveen ihon syntyä. Seerumi sisältää Hydroxyprolisilane CN-ainetta, joka vähentää raskausarpia ja edistää vaurioituneen ihon parantumista.

Anti Cellulite tuotepaketti sisältää kaksi Rejuventaing Serumia ja yhden ihorullan.

Vihdoinkin eroon raskausarvista – hanki Anti Cellulite nyt!