Tästä voit tilata oman Skin Renewal-tuotepaketin.

– Ensi kerran kuulin tuotteesta mainoksessa, jossa esiintyi Pernilla Wahlgren. Muistan miettineeni, kuinkahan paljon hänelle siitä maksetaan. Suhtauduin hoidon tuomiin tuloksiin epäillen, Marie Dimitrovska sanoo.

Hän tilasi kuitenkin Skin Renewal -kotihoidon itselleen, ja jo muutaman päivän sitä käytettyään hänen mielipiteensä oli muuttunut.

– Kahden ensimmäisen päivän jälkeen ihon kunto huononi ja se oli entistä ryppyisempi, mutta kolmantena päivänä iho alkoi hilseillä, ja alta ilmestyi kuin uusi iho. Aivan fantastista!

Hoito on tehokas ja tapahtuu kahdessa vaiheessa: niistä ensimmäinen on Skin Roller -mikroneulahoito. Ihorullan ihoon tekemät pienet mikrokanavat saavat kehon käynnistämään paranemisprosessin, joka edistää ihon omaa kollageeniproteiinin tuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Se sisältää useita vaikuttavia aineita, jotka syvähoitavat ihoa hoidon ensimmäisessä vaiheessa syntyneiden mikrokanavien ansiosta. Seerumi tukee ihon omaa paranemisprosessia, jolloin syntyy uusia upeita ihosoluja.

– Käytän seerumia lähes joka päivä. Iho tuntuu entistä terveemmältä ja kiinteämmältä, näyttää heleämmältä eivätkä rypyt erotu yhtä selvästi. Lisäksi ihohuokoseni ovat kutistuneet, mitä en ollut odottanut. En uskonut, että 42-vuotiaan iholle olisi näin paljon tehtävissä ilman kirurgisia toimenpiteitä!

Onko tuote mielestäsi helppokäyttöinen? Kuinka paljon aikaa hoito vie?
– Ihorulla on todella helppokäyttöinen. Ensimmäisillä kerroilla se sattui vähän ja iho alkoi vähän punottaa, mutta siihen tottuu pian. Hoito kestää vain muutaman minuutin. Teen sen illalla ennen nukkumaanmenoa. 

Suosittelisitko tuotetta muillekin?
– Ehdottomasti! Se on täydellinen sille, joka ei ehdi tai jolla ei ole varaa käydä kasvohoidoissa. Hoito on helppo tehdä itse kotona, ja tulokset ovat loistavia! 
Olen töissä käyvä kahden lapsen äiti ja haluan terveen ja kauniin ihon käyttämättä siihen valtavasti aikaa tai rahaa, Marie toteaa lopuksi.

Tästä voit tilata oman Skin Renewal-tuotepaketin.