Näin tehokas Skin Renewal -kotihoito toimii. Täältä voit klikata tuotteen itsellesi edulliseen hintaan.

– Kaksi lasta ja ura ovat todellakin tappava yhdistelmä naisen iholle. Kun alamäki kerran alkaa, kaikki käy niin nopeasti, että ihan pelottaa. Ei vaadita kuin yksi vähäuninen yö joko lasten tai illalla nautitun viinilasillisen takia (se on melkein pahempi juttu), niin iho on seuraavana päivänä aivan kamalan näköinen. Ennen minun tarvitsi vain käydä suihkussa ja siinä se, mutta those days are gone. Onneksi minulla on loistavat välineet.

Marna käyttää kauneudenhoitotuoteyritys Swiss Clinicin Skin Renewal -kotihoitoa.
Se koostuu kahdesta tuotteesta: Skin Roller -ihorullasta, jonka mikroneulat rikkovat ihon pinnan ja Rejuvenating Serumista, joka tehostaa ihon kollageenintuotantoa. Yhdessä ne nuorentavat ihoa ja sopivat hyvin käytettäviksi aknen, arpien ja pigmenttiläiskien vähentämiseen.
– Ihorulla saa ihon tekemään töitä – se on kuin tosi tiukka PT! Kuljetan rullaa iholla varsin kevyesti, ja jälkeenpäin iho punottaa hieman. Käsittelyn ei ole tarkoitus sattua – silloin on painanut liian lujaa.

Useimmat Skin Renewalia kokeilleet huomaavat ihossaan muutoksen jo 48 tunnin kuluttua. Sen jälkeen siinä tapahtuu merkittävämpää paranemista noin 3 viikon kuluttua.
– Alan jo ikääntyä, joten ihoni tuntuu kaipaavan hieman ylimääräistä huolenpitoa. Tämä hoito on kuitenkin tasoittanut ihonsävyäni. Kahden ensimmäisen viikon aikana käytin settiä kuuriluontoisesti joka päivä. Sitten harvensin välejä kahteen kertaan viikossa säilyttääkseni hyvät tulokset. Nyt olen tehnyt hoidosta osan säännöllisiä ihonhoitorutiinejani. Skin Renewal on siitä niin hyvä, että sen voi yhdistää mihin vain, Marna sanoo.

Hän jatkaa:
– Nyt olen todella tyytyväinen ihooni ja teen kaikkeni pitääkseni sen tässä kunnossa. Olen niin iloinen, että on olemassa hyviä tuotteita, joilla ihoa on kiva hoitaa. Ihonhoidon on oltava mukavaa, ja kun tunnen tehneeni jonkin asian hyvin, se on kuin piste iin päälle. Itse asiassa ihotautilääkärini suositteli minulle vastaavaa hoitoa, mutta se sattuu ja saa ihon vuotamaan verta. Tämä hoito on mielestäni riittävän tehokas. Kaiken lisäksi sen voi tehdä helposti itse, Marna toteaa lopuksi.

Näin tehokas Skin Renewal -kotihoito toimii. Täältä voit klikata tuotteen itsellesi edulliseen hintaan.