Täältä löydät koostumukseltaan tehostetun uuden Skin Renewal-hoidon.

Skin Renewal on ylistetty ihonhoitotuote, joka auttaa naisia kautta Pohjoismaiden pääsemään eroon iho-ongelmistaan. Näin sanovat muutamat suosittua kotihoitoa kokeilleet asiakkaat:

– Tulokset olivat loistavia, ja ne vain paranevat kun jatkan tuotteen käyttöä.Ihoni tuntuu entistä puhtaammalta, nuoremmalta, sileämmältä ja ennen kaikkea raikkaammalta, Kathrine Sørland sanoo.

– Aiemmin minulla oli pieniä aknearpia poskilla, mutta hoito on häivyttänyt niitä huomattavasti. Huomaan myös, että iho on saanut enemmän hehkua ja että siitä tulee sitä tasaisempi, mitä enemmän käytän tuotetta. Huomasin eron jo kolmen päivän kuluttua, Silvija Vukovic kertoo.

– Se on uskomaton tuote, joka tuottaa tuloksia nopeasti. Vain muutaman viikon jälkeen ihosta tuli erittäin pehmeä, ja punoitus katosi nenäni ympäriltä. Myöhemmin huomasin, että myös rypyt otsassani olivat pienentyneet, Erica Arebo kertoo.

Nyt tuotteesta tuodaan markkinoille päivitetty versio, jota asiakkaat odottavat innokkaina. Napsauta linkkiä, niin saat mahdollisuuden tilata tuotteen etukäteen.

Täältä löydät koostumukseltaan tehostetun uuden Skin Renewal-hoidon.