Kokeile itse Swiss Lashesin. Täältä löydät tuotteen – aina ilman postituskuluja.

Lene Orvik on yksi Norjan suosituimmista muotibloggaajista. Hänen blogissaan vierailee päivittäin 50 000 lukijaa. Suosittuna bloggarina Lene on testannut paljon erilaisia tuotteita ja tunnistaa siksi sekä toimivat, että toimimattomat aineet. Swiss Clinicin kuuma ripsiuutuus Suomessa, Swiss Lashes, kuuluu ensin mainittuihin eikä sisällä haitallisia aineita.

– Swiss Lashes -ripsiseerumi toimii sataprosenttisesti. Kesti vain muutaman viikon ennen kuin ystäväni alkoivat kysellä, mitä olen tehnyt saadakseni niin pitkät ripset, Lene sanoo tyytyväisenä.

– Olen testannut erilaisia ripsiseerumeita olematta tyytyväinen mihinkään. Mutta tämä seerumi toimii kuin mikä. Nyt haluan vain saada pidemmät ja pidemmät ripset, hän jatkaa.

Kristina Andersen, toinen norjalainen bloggaaja, yhtyy ylistykseen. Hän kertoo, että tulokset alkoivat näkyä huomattavasti nopeammin kuin hän oli uskaltanut odottaa.

– Olin unohtanut että käytän Swiss Lashesia, mutta yhtäkkiä silmäripsiäni alettiin kehua kovasti. Minulta kysyttiin, käytänkö irtoripsiä - mutta ei, kyllä ne ovat omat ripseni. Kiitos, Swiss Clinic!

Kokeile itse Swiss Lashesin. Täältä löydät tuotteen – aina ilman postituskuluja.