Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!

Kauneudenhoitotuoteyritys Swiss Clinic tarjoaa keinon edistyneeseen ihonhoitoon kotioloissa. Yritys sai inspiraatiota aiemmin vain ammattiklinikoilla käytetystä menetelmästä ja kehitti sitten vastaavaa tekniikkaa hyödyntävän kotihoidon.

Hoidon nimi on Skin Renewal, ja se on todella nimensä veroinen. Akne, mustapäät ja arvet vähentyvät huomattavasti jo kolmen viikon käytössä. Itse asiassa useimmat Skin Renewalia kokeilleet huomaavat ihossaan muutoksen jo 48 tunnin kuluttua.

– Kovin usein ei käy niin, kauneustuote todella toimisi omalle iholle. Ihoni on kuitenkin kiinteytynyt, ja huomaan, että arvet oikeassa poskessani ovat vaalentuneet, sanoo huippubloggari Michaela Forni, joka suosittelee hoitoa sekä blogissaan että yhdessä kirjoistaan.

Suositussa tv-ohjelmassa The Doctors Show'ssa lääkärit valitsivat Skin Rollerin yhdeksi tämän hetken kuumimmista kauneustrendeistä, jolla saat paremman ihon jo muutamassa viikossa.

Tehokkaat tuotteet valmistetaan Sveitsissä, mutta nykyään niitä on saatavana kaikista Pohjoismaista. Nyt voit siis paitsi tehdä kasvohoitoja aivan itse, myös säästää huomattavasti aikaa ja rahaa.

Koodilla "Maaliskuu10" saat nyt 10% ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.


Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!