Tästä voit lukea lisää hiusseerumin tehosta!

Syitä hiustenlähtöön löytyy monia. Ongelmia saattaa esiintyä etenkin ikääntymisen myötä, mutta myös hormonit, stressi, hiusten kuluminen ja ravintoaineiden puute voivat aiheuttaa hiusten ohenemista.

Usein ihmiset kokeilevat lukuisia eri tuotteita ja "poppaskonsteja" löytämättä apua vaivaan ja pahimmillaan päänahka voi myös ärtyä vääränlaisista tuotteista.

Korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita valmistava Swiss Clinic on nyt tuonut markkinoille tuotteen, joka on kliinisesti testattu ja tutkitusti tehoaa hiustenlähtöön. Yritys tavoittelee korkeinta laatua kaikissa tuotteissaan ja takuuna tuotteiden tehokkuudesta toimii 100% tyytyväiset asiakkaat.

Swiss Hair –seerumin teho perustuu samaan menestyksekkääseen reseptiin, kuin myyntihitti Swiss Lashes, joka vahvistaa ja tehostaa ripsien kasvua. Suosikkituotetta on myyty ennätysmäärä ja sillä on jo tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä.

Tämän vuoksi yritys on vakuuttunut, että myös Swiss Hair, joka on räätälöity erityisesti päänahalle ja entistä tehokkaammaksi, lunastaa käyttäjien korkeat odotukset. Swiss Hair –seerumin vitamiinien ja mineraalejen yhdistelmä ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti.

Seerumia suihkautetaan päänahalle 1-2 kertaa päivässä ja säännöllisen käytön jälkeen näkyviä tuloksia on odotettavissa jo 3-8 viikon käytön jälkeen.

Tästä voit lukea lisää hiusseerumin tehosta ja ostaa tuotteen!