Täältä löydät Skin Renewal-hoidon – klikkaa ja testaa!

Sonja Davidsenille ihosta puhtaan ja kauniin tehnyt tuote on nimeltään Skin Roller.
– En uskonut sen toimivan, mutta tulokset ovat olleet aivan fantastisia! Olen nyt käyttänyt Skin Rolleria viikon ajan. Ryhdyin käyttämään sitä, koska ihohuokoseni ovat suuret ja avoimet, hän sanoo.

Hoito on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa kehon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenintuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serum, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin tehostuu vanhat ihosolut korvaavien uusien ihosolujen tuotanto. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

– Ihoni on paljon terveempi ja sileämpi, ja ihohuokoseni ovat pienentyneet huomattavasti. Minulla ei oikeastaan ollut mitään odotuksia, koska vastaavat tuotteet ovat usein huijausta, mutta yllätyin myönteisesti.

Onko hoito muuttanut kauneusrutiinejasi?
– On, aamuisin on ihana levittää päivävoidetta, koska ihoni tuntuu niin pehmeältä.

Miksi suosittelet tuotetta?
– Koska se uudistaa ihoa! Lisäksi se on todella helppokäyttöinen. Itse kuljetan sitä iltaisin edestakaisin iholla noin 5 minuutin ajan. Tuotteen suurin etu on se, että iho tuntuu aamulla niin terveeltä ja kiinteältä.

Täältä löydät Skin Renewal-hoidon – klikkaa ja testaa!