Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? KOODILLA "Toukokuu10" 10% ALENNUS, kun ostat yli 50 eurolla – klikkaa tästä

– Kun iho-ongelmani yhtäkkiä puhkesivat, oli se minulle järkytys, Johanna Olsson sanoo.
Olen ammatissa, jossa minun odotetaan näyttävän hyvältä koko ajan, joten oli kamalaa, kun yhtäkkiä ihoni olikin kamalassa kunnossa, hän jatkaa.

Ongelmaihon kanssa painiminen on tuskastuttavaa, sillä yleensä ongelmiin ei löydy heti vastausta vaan väliin mahtuu monta hutilyöntiä ja väärää tuotekokeilua.

– Minullakin kesti kauan, ennen kuin löysin viimein oikeanlaiset tuotteet ja hoidon, joka oikeasti auttoi pääsemään eroon aknesta ja sen aiheuttamasta arpeutumasta, Johanna sanoo.

– Kävin laserhoidoissa ja niiden avulla sainkin ihoni parempaan kuntoon. Pääsin blogini kautta kokeilemaan myös Swiss Clinicin kotihoitoa, joka yllätyksekseni tarjosi yhtä hyvät tulokset, kuin käyttämäni laserhoidot, Johanna kertoo.

Hoito josta Johanna puhuu, on Swiss Clinicin Skin Renewal – kotona tehtävä ihonhoito, joka tehoaa useimpiin iho-ongelmiin. Tuhannet naiset ovat päässeet sen avulla eroon erilaisista iho-ongelmista, kuten aknearvista, näppylöistä ja jopa maksaläiskistä.

Skin Renewal koostuu kahdesta tuotteesta: Skin Roller-ihorullasta, jonka mikroneulat rikkovat kevyesti ihon pinnan ja Rejuvenating Serumista, joka levitetään iholle heti Skin Rollerin käytön jälkeen ja joka tehostaa uusien ihosolujen syntymistä sekä ihon omaa kollageenintuotantoa. Yhdessä ne nuorentavat ihoa ja sopivat hyvin käytettäviksi erilaisten iho-ongelmien vähentämiseen.

Mikroneulahoidon ansiosta hoitavat aineet eivät ainoastaan jää ihon pinnalle, vaan ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa hoitavia aineita. Tätä salaisuutta on aikaisemmin toteutettu vain kauneusklinikoilla, mutta Swiss Clinicin ansiosta hoidon voi nyt toteuttaa edullisesti omassa kodissa.

– Skin Renewal on yhtä tehokas, kuin laserkäsittely, mutta paljon edullisempi ja helpompi toteuttaa, Johanna toteaa.

On tärkeää pitää mielessä, että hoitoa ei pidä suorittaa tulehtuneelle iholle vaan ensin täytyy antaa ihon rauhoittua. Kun iho on huonossa kunnossa, on tärkeää, etteivät bakteerit pääse leviämään. Tuotteen käytön kannalta on myös hyvin tärkeää muistaa desinfioida iho kunnolla ennen käyttöä sekä ehdottomasti desinfioida myös ihorulla käytön jälkeen.

Painitko iho-ongelmien, kuten arpien tai finnien kanssa? KOODILLA "Toukokuu10" 10% ALENNUS, kun ostat yli 50 eurolla – klikkaa tästä

Katso alta video, jossa Johanna jakaa omat vinkkinsä iho-ongelmien ehkäisyyn ja hoitoon: