Kokeile itse Swiss Browsin. Täältä löydät tuotteen – aina ilman postituskuluja.

Siitä ei ole kauan, kun erittäin ohuet kulmakarvat olivat muotia. Ne oli usein ajeltu kokonaan pois ja piirretty ohuesti kynällä. Nyt trendi kulkee kohti vahvempia ja tuuheampia kulmakarvoja, joita Yhdysvalloissa kutsutaan nimellä ”power brows”. Niitä on nähty julkkiksilla Angelina Joliesta ja Jessica Albasta Michelle Obamaan.

Luonnollisuutta korostavan trendin etu on se, että luonnollinen kulmakarvojen muoto on juuri sinunkin kasvoillesi se sopivin. Riittää, että nypit varovasti pois kulmakarvojen alla ja välissä olevat ylimääräiset karvat, niin että muoto säilyy. Monien mielestä luonnollinen kulmakarvojen muoto vahvistaa tapaa kommunikoida. Se yhdistetään voimaan ja itseluottamukseen.

Nyt on lisäksi olemassa helppo tapa auttaa kulmakarvoja kasvamaan ja lisätä niiden runsautta. Swiss Brows stimuloi kulmakarvoja antaen niille tarvittavat ravinteet ja tehostaen kasvua todistetusti jo muutamassa päivässä. Tämä on tärkeää, sillä tutkimukset osoittavat, että kolme neljästä kärsii kulmakarvojen aliravitsemuksesta. Kauneustoimittaja ja bloggaaja Ulrikke Lund sanoo tuotteesta näin:
– Se tekee ihmeitä ja saa kulmakarvat kasvamaan huippunopeasti.

Seerumi on kliinisesti testattu ja hyväksytty. Se on myös äärimmäisen tehokas. Annostelemalla Swiss Browsia kulmakarvoille 1–2 kertaa päivässä tulokset voivat näkyä jo parissa päivässä. Sen jälkeen hoitoa jatketaan muutamana päivänä viikossa, kunnes toivottu tulos on saavutettu.

Kokeile itse Swiss Browsin. Täältä löydät tuotteen – aina ilman postituskuluja.

Koodilla "FEB10" saat nyt 10% ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.