Täältä pääset tilaamaan puhdistusgeelin ja päivävoiteen nyt alennettuun hintaan – klikkaa ja lue lisää!

Kasvojemme iho joutuu päivittäin kosketuksiin lian ja ilmansaasteiden kanssa. Jos ihoa ei puhdista ja hoida kunnolla voi se pahimmillaan aiheuttaa erilaisia ihottumia tai sairauksia ihossa. Jos luistamme säännöllisestä puhdistuksesta, pääsee ihoa normaalisti hoitava ja kosteuttava ihon oma rasva (tali) tukkimaan ihohuokoset, yhdessä päivän aikana kertyneen lian kanssa.

Tukkiutuneisiin ihohuokosiin muodostuu finnejä ja mustapäitä, jotka ärtyvät samalla, kun kasvoihin jäänyt lika kiihdyttää ärtymistä vielä entisestään.

Micellar vedestä on kohistu jo pitkään, sillä sen tehoon vannovat niin kauneusammattilaiset, kuin päivittäiset käyttäjätkin.

Swiss Clinic on tuonut markkinoille Micellar Cleansing geelin, jossa yhdistyy monta toimintoa. Geelin teho perustuu mikroskooppisiin hiukkasiin, joita kutsutaan miselleiksi. Ne ovat niin pieniä, ettei niitä voi erottaa paljaalla silmällä. Nämä pienet tehopakkaukset vetävät puoleensa likaa ja meikkiä magneettien tavoin.

Micellar Cleansing geeli irrottaa nopeasti ja helposti epäpuhtaudet iholta ja tekee ihosta raikkaan ja kauniin hohtavan. Samalla se myös suojaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä kaikki tapahtuu ilman vesipesua, eli geeliä ei huuhdella pois vedellä, mutta sen koostumuksesta johtuen, sen käyttö tuntuu lähes samalta kuin vesipesu.

Puhdistusgeelin kanssa suositellaan käytettäväksi Swiss Clinicin päivävoidetta, joka sisältää kasviperäisiä ainesosia ja bioteknologisia öljyjä, joilla on uudistavia ja suojaavia ominaisuuksia. Päivävoide vaikuttaa syvällä ihossa ja vähentää ihon juonteita ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja luonnolliselta.

Swiss Clinic on korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita tarjoava yritys, jonka tuotteet ovat muuttaneet naisten kauneudenhoitorutiineja ympäri maailmaa.

Täältä voit lukea tyytyväisten käyttäjien kokemuksia mikroneulauksen tehosta ja täältä ripsiseerumista, jonka käyttäjistä 92% koki ripsiensä olevan pidempiä ripsiseerumin käytön jälkeen.

Yritys tarjoaa nyt puhdistusgeelin ja päivävoiteen alennettuun hintaan – klikkaa ja lue lisää!