Haluatko kokeilla tätä tehokasta kotihoitoa? Klikkaa tästä!

- Minulla on ajoittaisia ongelmia ihoni kanssa ja etenkin ihollani olevat arvet ovat vaivanneet minua jo pitkään. Kun aloin käyttämään Skin Renewal ihohoitoa oli kuin kasvoihin olisi laitettu Instagram-filtteri – niin selkeä ero oli! Skin Renewal häivytti ihossani olleet pienet juonteet ja teki kasvoistani sileämmät, Mascha toteaa.

Skin Renewalin tapaista ihonhoitoa on ennen toteutettu ainostaan kauneusklinikoilla, mutta nyt samanlaisen ammattimaisen hoidon voi tehdä kotoa käsin.

Mascha huomasi muutoksen melkein heti hoidon aloittamisen jälkeen. Ihosta tuli paljon tasaisempi ja eloisampi. Ihorullan teho perustuu siihen, että se tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia kirurginteräksestä valmistettujen pienten mikroneulasten avulla. Muutaman minuutin käytön aikana ihorulla tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia, jota kautta ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa korjaavaa seerumia tai geeliä.

- Se ei ole mikä tahansa markkinoille tuleva uutuus, joka lupailee paljon, kuten useimmat ihonhoitotuotteet. Se oikeasti antaa sinulle mahdollisuuden kontrolloida ja vaikuttaa ihosi kuntoon, Mascha jatkaa.

- Suosittelen sitä todella mielelläni etenkin sen takia, että se oikeasti toimii - jos ei heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, niin vähintäänkin viikon käytön jälkeen voit odottaa tuloksia, sanoo Mascha.

Mascha jatkaa:
Käyn harvoin kosmetologilla tai muissa kauneushoidoissa, koska ne vievät aikaa ja ovat usein varsin kalliita. Skin Renewalissa parasta on, että sen käyttö vie vain 5 minuuttia ja voin tehdä hoidon vaikka kotisohvalla. Paras kauneusvinkkini onkin; panosta ihosi kuntoon, niin näet eron!

Haluatko kokeilla tätä tehokasta kotihoitoa? Klikkaa tästä!