Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!

Iän myötä iho muuttuu, mille on luonnollinen selitys. Vuosien mittaan kehon kollageenintuotanto vähenee, jolloin iho voi menettää kimmoisuuttaan ja hehkuaan. Nyt asialle voi tehdä jotain. Skin Renewal -kotihoito ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymistä ja on siksi tehnyt suuren läpimurron pohjoismaisilla markkinoilla.

Hoito tehoaa kahdella tavalla. Sen ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulahoito. Nopealla vilkaisulla väline saattaa näyttää partahöylältä, mutta sen toisessa päässä on pyörä. Pyörässä on puolestaan 540 kirurginteräksestä valmistettua mikroneulaa, joita kuljetetaan iholla. Neulat painautuvat vajaan millimetrin syvyyteen eivätkä ne siis koskaan ulotu ihonalaiskerrokseen asti.

Neulojen tehtävänä on stimuloida kollageenintuotantoa ja saada iho tuottamaan uusia upeita ihosoluja. Käyttämällä Skin Rolleria ongelma-alueisiin, esimerkiksi ryppyihin, arpiin tai pigmenttiläiskiin, voit täsmähoitaa ongelmia ja päästä niistä eroon. Hoidon päätösvaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia. Se on vaikuttavien aineiden ja vitamiinien täyteinen seerumi, joka antaa lisätukea solujen uudistumiselle.

– Hoito on täydellinen tuomaan iholle kaipaamaasi hehkua. Skin Renewal tehostaa ihon verenkiertoa, kuorii ihoa ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Tuloksena tästä yhdistelmästä on todella kaunis heleys, Swiss Clinicin kosmetologi Kerstin Hellner sanoo.

Miksi suosittelet Skin Renewalia sille, joka haluaa päästä eroon rypyistä?
– Ikääntymisen merkkien vähentämiseksi iho kaipaa kosteutta, kosteutta ja vielä kerran kosteutta. Hoito toimii niin hyvin juuri ikääntymisen merkkeihin, koska se käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon ihossa ja tekee samalla ihosta entistä vastaanottavaisemman hoitaville tuotteille. Rejuvenating Serumin voi halutessaan hyvin yhdistää kosteuttaviin kasvonaamioihin, Kerstin Hellner päättää.


Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!

Koodilla "Maaliskuu10" saat nyt 10% ostamastasi tuotteesta, kun arvo on yli 50 euroa.