Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!

Kathrine Sørland aloitti Swiss Clinicin tehokkaan kotihoidon käytön vuosi sitten. Hän sai nopeasti hyviä tuloksia ja päätti jatkaa hoidon käyttöä. Useimmat tuotetta kokeilleet naiset näkevät muutoksen ihossaan jo 48 tunnissa. Runsaan kahden viikon päästä ihossa tapahtuu laajempaa kohentumista.
– Ihoni on selvästi kauniimpi, kimmoisampi ja puhtaamman tuntuinen. Siinä ei yli vuoteen ole ollut epäpuhtauksia. Myös kasvojeni pigmenttiläiskät ovat tasoittuneet osittain sen ansiosta, että olen vähentänyt kasvojen altistamista auringolle ja käyttänyt korkeaa aurinkosuojakerrointa, Kathrine Sørland kertoo.

Hän jatkaa:
– Teen Skin Renewal -hoidon noin kaksi kertaa kuukaudessa. Käsittelen ihoni 4–5 päivänä ja annan sen sitten levätä, kunnes toistan hoidon kahden viikon päästä. Jokaisella on aikaa käyttää siihen 3–4 minuuttia muutamana iltana kuukaudessa! Ja paljon matkustavalle tuotteet ovat käteviä ja helppoja mukaan otettaviksi.
 
Muutkin yritykset ovat kehittäneet vastaavia hoitoja. Miksi valitset Swiss Clinicin?
– Kotona olen käyttänyt vain Swiss Cliniciä, paitsi että olen vuoden aikana käynyt kolmesti kosmetologilla Dermapen-hoidossa. Tämä yhdistelmä sopii minulle erinomaisesti, enkä näe syytä vaihtaa mihinkään muuhun. Pidän Swiss Clinicin tuotteista, ja ne toimivat todella hyvin iholleni!

Kathrine Sørland jatkaa:
– Saan paljon kohteliaisuuksia kauniista ihostani! Se on paljolti Skin Renewalin ansiota. Huomaan joka päivä, että meikistä on helpompi saada tasainen. Käytän ihollani vähemmän meikkivoidetta ja itse asiassa vähemmän kaikkea. Se johtuu siitä, että minulla on vähemmän peitettävää, koska Skin Renewal on auttanut iän myötä tuleviin pigmenttiläiskiin, epätasaiseen ihoon ja hienoihin juonteisiin.

Jos saisit suositella vain yhtä kauneudenhoitotuotetta, mikä se olisi?
– Silloin suosittelisin Skin Rolleria ja Rejuvenating Serumia. Rakastan tuntea ihoni työskentelevän joka kerran ihorullaa käytettyäni. Silloin on ihana levittää iholle Rejuvenating Serumia, joka viilentää, lievittää ja imeytyy ihoon. I love it!

– Se vie vähän aikaa ja hoitoa on jatkettava pidemmän aikaa, mutta se on todellakin vaivan arvoista! Tämä on kaikkien aikojen paras sijoitus ihooni! Haluan mainita myös Swiss Browsin, joka on fantastinen tuote. Kulmakarvoistani on tullut tuuheammat ja helpommin muotoiltavat! Suosittelen! 


Tästä pääset tilaamaan suositun Skin Renewal-hoidon!