Kokeile Swiss Dietia ja ylläty tuloksista!

– Kokeilin Swiss Dietiä viikon ajan. En tuntenut tarvetta painonpudotukseen, mutta tuote kiinnosti minua, koska työskentelen liikuntaa, terveyttä ja ruokavaliota käsittelevässä verkkolehdessä, Charlotte Josefsson kertoo.

Mullistava kuitugeeli sisältää konjak-juuresta saatavaa glukomannaania. Se on ainoa luonnollinen ainesosa, jonka on osoitettu edistävän painonpudotusta vähäkaloriseen ruokavalioon yhdistettynä. Geeli on pakattu pieniin, ylellisiin annospusseihin ja maustettu raikkaan marjanmakuiseksi, joten sitä on helppo nauttia missä tahansa.

Varsinainen avain tuotteen tehokkuuteen on konjak-glukomannaani. Tällä luontaisella ainesosalla on uskomaton kyky imeä itseensä nestettä, minkä ansiosta geeli laajenee joutuessaan vatsassa kosketukseen nesteen kanssa. Näin syntyy kylläisyyden tunne, jonka ansiosta syömistä on helppo hallita.

– Tuotteen toimivuus epäilytti minua, mutta huomasin tuntevani oloni kylläiseksi ja syöväni vähemmän. Myös makeanhimo väheni, mikä ilmeisesti johtuu siitä, että glukomannaani vakauttaa kehon verensokeritasoa. Luin asiasta vasta testattuani tuotetta, joten se tuli pienenä yllätyksenä. 

Millaisia tuloksia olet saanut? 
– En ole huomannut juuri mitään, koska käytin tuotetta vain viikon, mutta nesteen määrä kehossa tuntuu pienentyneen, joten oloni on kiinteä. Olen saanut tuotteesta myönteisen kuvan ja uskon, että se todella toimii, jos sitä käyttää pidemmän aikaa. Varsinkin liikuntaan ja kunnon ruokaan yhdistettynä. Silloin uskon, että tulokset voivat olla todella nopeita ja hyviä.

Miltä Swiss Diet maistuu?
– Marjaiselta. Hieman liian vahvalta minun makuuni, joten sekoitin geelin pieneen määrään vettä. Olen kuitenkin kauhean nirso makujen suhteen ja tiedän, että monet nauttivat geelin sellaisenaan ilman mitään ongelmia.

Charlotte jatkaa:
– Pidän siitä, että tuote on luonnollinen, ja annospakkaukset ovat käteviä mihin vain mukaan otettaviksi. Dieetin noudattaminen on helppoa. Voi elää muuten aivan normaalisti tarvitsematta muuttaa ruokavaliotaan. Silti on tietysti tehtävä tietoisia valintoja, jos haluaa pudottaa painoaan ja saavuttaa erityisen hyviä tuloksia. Mutta jos tulee täyteen puolikkaasta pizzasta kokonaisen sijasta, niin onhan se askel oikeaan suuntaan.

Miksi suosittelet Swiss Dietiä?
– Koska se on luonnollinen tuote eikä perinteinen laihdutusvalmiste. En suosittele mitään dieettejä tai pikaratkaisuja. Swiss Dietin avulla pääsee tehokkaasti alkuun tai voi laihduttaessaan pitää näläntunteen poissa aterioiden välillä. Sillä on monta käyttökohdetta. Liian suuret annoskoot ovat yleinen ongelma. Uskon, että annokset pysyvät pienempinä geelin käytön lopettamisen jälkeenkin. Silloin on helpompi säilyttää painonsa tai jos lisäksi harrastaa liikuntaa, pudottaa sitä lisää.

Kokeile Swiss Dietia ja ylläty tuloksista!