Tästä voit tilata oman Skin Renewal-tuotepaketin.

Erica Arebo on meikkitaiteilija ja kirjoittaa uusimmista kosmetiikan ja ihonhoidon trendeistä. Hän käyttää ahkerasti myös Instagramia (@ericaarebo), jossa hän jakaa työnsä tuloksia inspiroivien kuvien ja kauneudenhoitoneuvojen muodossa. Yksi Erica Arebon parhaista vinkeistä on Skin Renewal -kotihoitotuotteen käyttö. Tuote auttaa vähentämään ryppyjä, hoitamaan aknea ja pienentämään arpia. Lisäksi tuote toimii erinomaisena antiage-käsittelynä.

– Se on uskomaton tuote, joka tuottaa tuloksia nopeasti. Vain muutaman viikon jälkeen ihosta tuli erittäin pehmeä, ja punoitus katosi nenäni ympäriltä. Myöhemmin huomasin, että myös rypyt otsassani olivat pienentyneet, Erica Arebo kertoo.

Skin Renewal inspiraationa on ollut käsittely, jota on aiemmin tehty vain klinikoilla. Kauneusyritys Swiss Clinic on soveltanut menetelmää niin, että nyt se voidaan suorittaa myös kotona.

Hoito on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on Skin Roller -mikroneulakäsittely. Siinä ihoon tehdään pieniä mikrokanavia pienten neulojen avulla, mikä saa kehon käynnistämään paranemisprosessin. Se puolestaan edistää ihon kollageenintuotantoa.

Toisessa vaiheessa iholle levitetään Rejuvenating Serumia, jonka vaikuttavat aineet edistävät ihon paranemisprosessia. Näin tehostuu vanhat ihosolut korvaavien uusien ihosolujen tuotanto. Skin Rollerin tekemien mikrokanavien ansiosta vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon.

– Teho on todellakin ylittänyt odotukset. Koska olen meikkitaiteilija ja bloggaaja, kokeilen paljon uusia kauneustuotteita ja voiteita. Mikään kokeilemani ei ole ollut yhtä tehokasta kuin tämä. Muutoksen ovat huomanneet myös muut ympärilläni olevat ihmiset, en vain minä itse.

Erica Arebo suositteleekin usein Skin Rolleria asiakkailleen. Moni hänen tehtävistään liittyy morsianten meikkaamiseen hääpäivänä. On helpompaa luoda täydellinen viimeistely morsiamille, jotka ovat käyttäneet hoitoa ennen suurta päivää, hän selventää.

– Pohjustus on ehdottomasti tärkeintä onnistuneen ehostuksen kannalta. Meikki on helpompi tehdä, jos pohja on tasainen ja siisti. Skin Roller auttaa minua sekä työssäni että yksityiselämässä.

Tästä voit tilata oman Skin Renewal-tuotepaketin. Koodilla "Toukokuu10" saat alennuksen, kun ostat yli 50 euron edestä.