Skin Renewal myytiin loppuun kaikista Pohjoismaista – tilaa omasi ennen kuin tuotepaketti taas loppuu!

Kauneustuoteyritys Swiss Clinic on kehittänyt kotihoidon, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä, näppyjä ja jopa arpia ja pigmenttiläiskiä jo 3–6 viikossa. Kauneusasiantuntijat ja bloggaajat ovat testanneet tuotetta ja rakastavat sitä.

Hoidon nimi on Skin Renewal, joka koostuu kahdesta tuotteesta: Skin Roller-ihorullasta, jonka mikroneulat rikkovat kevyesti ihon pinnan ja Rejuvenating Serumista, joka levitetään iholle heti Skin Rollerin käytön jälkeen ja joka tehostaa uusien ihosolujen syntymistä sekä ihon omaa kollageenintuotantoa. Yhdessä ne nuorentavat ihoa ja sopivat hyvin käytettäviksi erilaisten iho-ongelmien vähentämiseen.

Mikroneulahoidon ansiosta, hoitavat aineet eivät ainoastaan jää ihon pinnalle vaan ihoon imeytyy jopa 300 prosenttia enemmän ihoa hoitavia aineita.

Ruotsalainen meikkitaiteilija Erica Arebo kokeili hoitoa ja ällistyi sen tuloksista.

– Teho on todellakin ylittänyt odotukset. Koska olen meikkitaiteilija ja bloggaaja, kokeilen paljon uusia kauneustuotteita ja voiteita. Mikään kokeilemani ei ole ollut yhtä tehokasta kuin tämä. Muutoksen ovat huomanneet myös muut ympärilläni olevat ihmiset, en vain minä itse, hän sanoo.

Myös suomalainen näyttelijä ja bloggaaja Sara Parikka kehuu Skin Renewal-hoitoa ja suosittelee tuotepaketin hankkimista muillekin.

– On mahtavaa, kun tällaisia kotona toteutettavia ammattimaisia kauneushoitoja on vihdoin tuotu kaikkien ulottuville. Olen ottanut Skin Renewal-hoidon osaksi iltarutiinejani, sillä rullailu ja seerumi ovat todellakin tehneet ihmeitä iholleni, Sara toteaa.

Tee nyt uudenvuodenlupaus ja panosta itseesi. Sano vihdoinkin hyvästit ongelmaiholle ja aloita uusi vuosi ilman piinaavia näppyjä, arpia tai muita iho-ongelmia.

Oletko jo kokeillut kaikkia konsteja ja iho-onglemasi vain jatkuvat? Kokeile Skin Renewalia ja yllätyt tuloksista.