Ei enää punoittavia silmiä! Täältä löydät Swiss Eyes -uutuuden.

Useat kärsivät punoittavista silmistä etenkin tähän vuodenaikaan. Myös päätetyöskentely ja kuiva huoneilma kuivattavat silmiä.

Nyt laadukkaista ja tehokkaista kauneudenhoitotuotteistaan tunnettu Swiss Clinic on kehittänyt omat silmätipat, jotka estävät silmien punaisuutta ja kuivumista. Ne eivät kuitenkaan sisällä kiellettyä nafatsoliinihydrokloridia, kuten osa markkinoilla olevista silmätipoista sisältää. Uutuuden nimi on Swiss Eyes, Red Eye Relief. Tuote on läpikäynyt tarkat testit, joilla tuotteen laatu on varmistettu. Red Eyes Relief on CE-merkitty ja hyväksytty. Sitä voi käyttää myös yhdessä piilolinssien kanssa.

Red Eye Relief -silmätippojen ainutlaatuinen koostumus poistaa tehokkaasti silmien punaisuutta ja helpottaa ärsytystä ja kirvelyä. Voitelevan vaikutuksensa ansiosta tipat tekevät silmistä miellyttävän tuntuiset.

– Olemme aivan innoissamme täällä toimistolla. Vihdoin voimme alkaa myydä tuotetta, josta olemme niin pitkään puhuneet ja jonka tehoon uskomme vahvasti, sanoo Swiss Clinicin Therese Boudaliér.

Ei enää punoittavia silmiä! Täältä löydät Swiss Eyes -uutuuden.